Pano

Roosh Valizadehin ”Pano” (oma suomennos) on opas, miten saada naisia harrastamaan kanssasi otsikossa mainittua aktiiviteettia.

20170308_122440

Voin ihan vakavissani kertoa, että otin tämän kirjan puhtaasta tieteellisestä uteliaisuudesta, joka liittyy ammattikuvaani, eli kansanryhmien mielikuvien tutkiskelu. Roosh Valizadeg on pohjoisamerikkalainen iskemisartisti, joka on yksi merkittävimmistä hahmoista ”manosphere” internetpiireissä, joissa äärioikeistolaisuus, seksuaalinen turhautuminen ja sovinismi yhdistyvät. Valizadehin on tunnettu hänen hyvin naisvihamielisestä ja rasistisesta asenteesta, joka heijastuu erityisesti feministien ja vähemmisöjen hyökkäämiseen netissä. Kun sain kuulla, että tämä länsimaisen filosofian kirkkain tähti oli kirjoittanut iskemisoppaan, niin tartuin siihen välittömästi. Mikä onkaan paras tapa päästä sekopäisen sovinistin pään sisään, kuin lukea tämän omilla käsillä kirjoittama opas naisten iskemisestä? Joten tieteen nimissä sukelsin iskemisartistien pimeisiin nesteisiin ja nyt esittelen teillä, että jotkut ihmiset oikeasti elävät näin!

”Pano” kertoo millimetrin tarkkuudella, miten lähestyä naista, saada tämä kiinnostumaan sinusta ja suostua harrastamaan seksiä kanssasi. Kirja tietenkin käy hyvin yksityiskohtaisesti ja, jopa opettaa miten penistäsi käytetään ja mihin kohtaan naisen elimiä sinun on operoitava. (kertoo paljon kirjan kohderyhmästä) Suurimmaksi osaksi kirja on yllättävän tylsä ja olin hieman pettynyt, että opuksessa ei esiintynyt rasismia ja pientä ihailua Kolmatta valtakuntaa kohtaan. Enemmänkin siinä käsieltiin naisia, kuin ne olisivat ulkoavaruuden olentoja, joita pitää käsitellä tietyillä käyttäytymisprotokolilla, jos halusi niistä irti seksuaalista tyydytystä, mutta jos ei ollut varovainen, niin tämä olento voi imeä elämänenergiasi.

Kirjan mukaan miehen on ajateltava ensisijaisesti omaa nautintoaan ja hyvinvointia. Tämä tarkoittaa, että lukijalle opetetaan, miten saada nainen palvelemaan miestä ja omaksumaan ajatuksen, että mies on parisuhteen dominoiva osapuoli ja nainen on vain miehen sateliitti. Tämä näkemys menee kirjassa niin äärimmilleen, että kirjailija neuvoo lukijaa olemaan huomioimatta naisen omaa nautintoa. Valizadehin mukaan ”jos nainen ei nauti seksistä kanssasi, hän ei ole hyvä nainen.”

Kirjassa painotetaan todella paljon siihen, miten saada nainen tuntemaan, että hän on arvoton ilman lukijaa. Kirjan teesi perustuu kirjailijan alfa-mies-hypoteesiin. Hypoteesin mukaan on olemassa itsetuntoa omaavia miehiä, jotka dominoivalla asenteella keräävät naisia ympärilleen, kun taas itsetuntoa vailla olevat beta-miehet vain runkkaavat jossain nurkassa. Mutta ei huolta! Valizadehin opettaa opuksella, miten voit siirtyä beta-miehestä alfa-mieheksi vain lukemala häne kirjansa! Eli hyvin tasapainoinen ja harkitsevan tieteellinen kirja vastakkaisesta sukupuolesta.

Mutta kirjan loppua kohden, kun on jo käyty läpi, miten aloittaa ja ylläpitää miellyttävä keskustelu tuntemattoman naisen kanssa ja siirrytään itse seksiin, niin kirjan kansi ei ole ainoa asia, mikä on musta.
Valizadehin esimerkiksi. painottaa, miten turhaa on aloittaa naisen kanssa seurustelusuhde tai avioliitto, koska se voi riskeraata mieheltä ”laadukkaampia” naisia, joten hän suosittelee, että teet kuten hän ja pyri vain yhden illan juttuihin, koska niin alfa-miehet tekevät. Kuitenkin kirjailija lipautaa, että hän itse on kykenemätön pitkäaikaiseen parsisuhteeseen ja sen vuoksi hän elää baarista baariin metsästän seksuaalista tyydytystä. Alfa-miehen elämä alkaa kuulostaa aika säälittävältä.

Meno menee vielä viillimmäksi, kun kirjassa opetetaan, miten murtaa naisen haluttomuus seksiin. Kirjailijan mukaan joskus nainen voi olla oikeasti haluton seksiin, jolloin on vetäydyttävä, mutta on parempi painostaa tätä koko illan ajan, kunnes tämä suostuu seksiin, koska mies on ajateltava ensisijaisesti itseään. En ihmettele, että Valizadehia on syytetty raskauksen ja naisvihan yllyttäjäksi tällaisella retoriikalla. Mutta tässä ei vielä kaikki, ei, ei, vaan pimeämmäksi meininki menee koko ajan.

Lopussa on lista erilaisista naisista, joita kannattaa panna, näihin kuuluu neitsyet, joitten penetraatiosta aiheuttuvan kivun kiljahdukset, ovat kirjailijan mukaan ”kuumia”, opiskelijatyttöjä, feministejä ja monia muita. Feministien paneminen kinnitti huomioni, koska kirjan asenteesta päätellen, kirjailija ei pidä feministeistä. Mutta Roosh Valizadehin mukaan feministit vihaavat vain ”päällisin puolin” miehiä ja oikeasti he vain tartisevat ”kovan panon” jonka vain alfa-mies voi tarjota.

Roosh Valizadehin kirja on heijastuman tämän ajatuksista. Yksinäinen mies, joka käsittelee naisia kuin esinäitä, jotka antavat hetkellistä tyydytystä hänen muuten tyhjälle elämälleen, joka pyörii hänen oman koetun erinnomaisuuden ympärillä. Jos tarvitsee apua naisten hankintaan, niin varmasti löytyy humaanimpia oppaita, joissa naisia käsitellään peronsaalisina ihmisinä, eikä vain biologisina koneistoina, joita voidaan hyväksikäyttää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s