Antisemitististä vegaanifeminististä UFO-uskontoa!

Rauni-Leena Luukanen-Kilden ”Salatut maailmamme” on vuonna 2007 julkaistu kotimainen UFO-klassikko

7

Idea

Rauni-Leena Luukanen-Kilde on toiminut pitkään ufologina USA:ssa, Norjassa ja Suomessa. Tässä teoksessa Luukanen-Kilde kertoo, miten ”Organisaation” tiedustelupalvelu terrorisoi häntä ja, miten hän on nukkuessaan joutunut avaruusolioitten kaappaamaksi. Teoksessa selvitetään, mikä on maailmaa hallitsevan ”Organisaation” tausta ja tavoitteet, mutta myöskin mitä avaruusoliot oikein haluavat ihmisistä? Kirja alkaa väitteellä, että 80% huhuista on todenperäisiä ja myöhemmin, että 67% ihmisistä on ollut paranormaaleja kokemuksia, joten suurin osa UFO-havainnoista on oltava totta. Tietenkin kirjailija ei kerro, mistä nämä tilastot on revitty, joten on kai tässä pakko uskoa!

Vegaanifeminististä UFO-uskontoa!

Kyllä! Luitte aivan oikein, tämän teoksen ydinsanoma on sekä LGBTQ-, että naismyönteinen. Luukanen-Kilde suoraan arvostelee tässä kirjassa patriarkaalista järjestelmää, joka pakottaa sekä naiset, että miehet olemaan heteronormatiivisessa muotissa, siitä huolimatta, että ihmisten ”sieluilla” ei ole sukupuolta! Pakko myöntää, etten odottanut tällaista sosiaalista edistyksellisyyttä UFO-kirjasta. Mutta tässä ei ole vielä kaikki, vaan kirjassa myöskin käsitellään luonnonsuojelua ja vastustetaan lihansyöntiä. Kirjailijalle ainoastaan kokonaisvaltainen ekologisuus ja veganismi ovat yhteensopivia avaruusolioitten kanssa keskustelevalle. Samalla kirjailija kyseenalaistaa USA:n globaalia roolia ja sotia, jotka hänen mukaansa osoittavat ihmiskunnan alhaista henkistä tasoa, joka vaikeuttaa laajemman kolmannen asteen yhteyden saamista avaruusolioitten kanssa.

Kirjailijan mukaan humanoidien sanoma on rakkauden sanoma, mutta vain tietyt henkilöt kykenevät vastaanottamaan ”korkeamman värähtelytason viestit”. Koska UFO:t puhuvat ajatuksilla, ei suulla, yleensä viestit tulevat ihmisten mieliin tai uniin. Yleisin tapa kommunikoida on irrottaa ihmisen ”sielu” tämän ruumiista joko, kun tämä on lähellä kuolemaa tai muuten vaan nukkuessa. Koska kirjailijan mukaan sielu koostuu energiaruumista, joka värähtelee korkealla frekvenssillä, se toimii ajatuksen nopeudella, mahdollistaen siirtymisen universumin kolkasta toiseen yli valon nopeuden. Tällä tavalla on mahdollista matkustaa ruumiittomana ympäri maailmaa, toisiin planeettoihin ja rinnakkaistodellisuuksiin.

Teoksen mukaan nämä fyysiset ja henkiset kontaktit muuttavat ihmiset paremmiksi. Oikeastaan heistä tulee osa sitä voimaa, joka johtaa ihmiskunnan kehitystä eteenpäin. Ihmisestä tulee itsenäinen toimija, joka kyseenalaistaa auktoriteetteja, koska tietää, että UFO:t  suojelevat tätä tarkkailemalla, antamalla hyvän mielen ja jopa parantamalla sairauksia. Samalla UFO-kontakti voi antaa ihmiselle kyvyn nähdä tulevaisuus unien kautta.  Kirjailijan mukaan lopulta jokainen UFO:jen kanssa tekemisissä ollut henkilö tulee muodostamaan uuden maailmanjärjestyksen hallitsevan eliitin.

Kirjan mukaan yleensä UFO:t seuraavat kohteensa koko tämän elämän ajan, lapsuudesta saakka. UFO:t myöskin saavat ihmisen näkemään oman syntymän. Tämä huikea muutosprosessi johtuu siitä, että jokaisella planeetalla on oma oppinsa annettavana ihmissielun kehitykselle, joka ei pääty koskaan. Kirjailijan julistaakin ”planeettojen väliset kontaktit yrittävät auttaa meitä tajuamaan universumissa vallitsevaa rakkautta. Mutta ihmiskunnan pelko ja suvaitsemattomuus kaikkea erilaista kohtaa on suuri este rakkauden energian virtaamiselle.” Eli ihminen, joka on kohdannut avaruusolion, kuluu harvinaiseen eliittiin, jonka tehtävä on muuttaa maailma.

Organisaatio

Tämän kirjan kärki ei ole oikeastaan UFO:t, joista puhutaan yllättävän vähän, vaan enemmänkin kokoelma NWO (New World Order. Suom: Uusi maailmanjärjestys) salaliittoteorioita. Kirjailija valittaakin tässä kirjassa, että kaikki hänen elämänsä ongelmat johtuvat CIA:n aiheuttamasta henkisestä terrorismista, joka koostuu pikku ilkivalloista, asioitten katoamisesta tai siirtelystä ja hänen UFO-raporttien varastamisesta (joka ehkä selittää, miksi tässä kirjassa ei ole yhtäkään lähdettä).

Kirjassa ”Organisaatio” hallitsee kaikkia kansainvälisiä järjestöjä ja valtioita. Kaikki maailman ongelmat johtuvatkin kyseisen salajärjestön tihutöistä. Esimerkiksi kaikki terrori-iskut ovat lavastettua ja ilmastonmuutos on suuren amerikkaisen sädeaseen aiheuttama! Huh, huh! Organisaation tavoite on maailmanvaltius ja sen keskittyminen harvojen käsiin. Tämän se saa aikaan ”harventamalla” ihmiskunta sähköisten viestimien, sähköisten laitteiden, erikoislamppujen ja sähkömagneettisten kenttien avulla.

Kirjailijan mukaan ”Organisaatio” rekrytoi lähes kenet tahansa ostamalla tai kiristämällä, uhkailemalla, ”kommunistisella” ideologialla ja tarvittaessa tappamalla, jollei muu auta. Kukaan ei tiedä, ketkä kaikki kuuluvat organisaatioon, muta monet toiminnat viittaavat, kirjailijan mukaan, juutalaisiin lähteisiin.

Tietenkin piti olla juutalaiset! Sinänsä pidän ristiriitaisena sitä, että väitetään avaruusolioitten levittävän rakkauden sanomaa ja suvaitsevaisuutta, mutta samalla kirjailija levittää juutalaisvastaisia salaliittoteorioita. Mutta se, että kirjailija ei uskalla suoraan väittää juutalaisten hallitsevan maailmaa vaan ”monet toiminnan viittaavat” kertoo sen, että hän tietää juutalaisvastaisuuden olevan paheksuttava asia, joten hän vain vihjailee sitä. Lukijan rasismi tekee johtopäätökset hänen puolestaan. Eli kirjailija ei ole hullu, vaan tietää mitä tekee.

Huvittavinta ovat perverssin yksityiskohtaiset tiedot kyseisen salajärjestön agenteista, joihin kuuluu esimerkiksi se, että he saavat 3000 (jotain rahaa) kuukaudessa ja harrastavat polkupyöräilyä ja hölkkäilyä. Kirjailija jatkaa sanoen, että ”Organisaatiossa” on kastijärjestelmä, jossa jotkut ovat johtajia ja toiset orjia. Orjat ovat kuin katutyöntekijät, johtajat upseereja. Organisaation päämaja sijaitsee USA:n Denverin Koloraadossa, mutta ristiriitaisesti myös jossain Israelissa. Jos kirjailija oikeasti uskoisi väitteisiinsä, hän ja hänen aatetoverit olisivat jo iskeneet tai yrittäneet iskeä tunnettuun päämajaan. Hehän pelastaisivat koko maailman räjäyttämällä päämajan!

Mutta miksi kyseinen salaseura haluaa estää UFO-raporttien julkaisemista? Miten se liittyy ihmiskunnan harventamiseen ja juutalaisiin? Kirjailijan mukaan UFO:ja salataan, koska niitten olemassaolo kumoaisi kaikki valtauskonnot, toiseksi koska ihmiskunnan ego sortuisi ja kolmanneksi, koska koko talousjärjestelmä joutuisi muuttumaan. Neljänneksi fysiikka pitäisi kirjoittaa uusiksi. Neljästä kohtaa en ihan ymmärrä, koska suurin osa fyysikoista olisi aika innoissaan sellaisesta haasteesta. Mutta ei tässä vielä kaikki, vaan kirjan mukaan Organisaatio haluaa estää, että ihmiset saavat selville, että kuolema ei ole lopullinen kohtalo.

Kirjailijan mukaan CIA häiritsee UFO-luentoja lähettämällä ”mind control” (mielenhallinta) energioita pienellä sädeaseella tai paranormaaleilla kyvyillä varustetuilla agentilta, sekoittamaan puhujien puheet. Eli rivien välistä, kirjailija antaa selityksen, miksi UFO-kokoukset ovat niin sekavia: CIA häiritsee heidän ajatuksiaan tietenkin!

Samalla Luukanen-Kilden mukaan kertomukset pahoista avaruusolioista ovat oikeastaan Organisaation tapa ”herättää pelkoa katsojassa, jolloin heidän solujensa värähtelytaso laskee ja silloin todelliset kontaktit eivät ole mahdollisia” ja ”voidaan yleisesti kytkeä tiedustelupalveluihin”. Tämä kyseinen ”värähtelytaso” selittää kirjailijan mukaan, miksi skeptikot eivät koskaan näe avaruusolioita. Hänen mukaansa ne eivät näyttäydy skeptikoille, koska nämä ovat ”negatiivisessa taajuudessa”. Kaikki on siis tässä kirjassa mietitty oikein loppuun asti! Pakko mainitakin, että kirjailija haukkuu skeptikko professori Nils Mustelia, joka ihmetteli, miksi UFO:t eivät laskeudu Kauppatorille, vastaamalla hänelle tässä kirjassa ”Eivät sinne DC-10-koneetkaan laskeudu!” Nauroin ääneen. Kuitenkin tässä kirjassa väitetään UFO:jen laskeutuneen jopa saunan takaisille pelloille, jonne tietääkseni DC-10 koneet eivät myöskään laskeudu. En ihan ymmärrä, miksi kirjailija rinnastaa UFO-alusta kaupalliseen matkustajakoneeseen, mutta mitäs minä voin tietää? Onhan minulla aivan väärät värähtelytasot!

Ongelmia

Mistä edes aloitan? Ensiksi koko kirjassa ei ole melkein yhtäkään lähdettä. Pari epämääräistä USA:n ja NATO:n raporttia mainitaan nimeltä, mutta muuten tässä kirjassa vaan väitetään asioita, ilman että kerrotaan, kuka sen sanoi, missä ja milloin? Teos on myöskin huonosti kirjoitettua anglismia, joka etenee sekalaisena tajunnanvirtana. Aiheet toistuvat tai koko kappale lähtee sivureiteille käsittelemään jotain muuta, vain jotta se palaa ehkä uudelleen siihen, mitä oltiin alun perin käsitelty. Se kiinnostavin, eli UFO:t eivät ole pääosassa, vaan kirjailijan henkilökohtainen elämä ”CIA:n terrorisoimana”. Kirja onkin hyvin USA-keskeinen, mikä on vähän outoa, koska kirjalla pitäisi olla globaali perspektiivi. Silti tässä ei käsitellä melkein Suomen UFO-skeneä.

Mutta tämä kirja epäonnistuu myöskin UFO-kirjallisuuden omissa standardeissa. Esimerkiksi kirjailija käsittelee sitä, miten ihmiset ovat polttaneet itsensä, kun ovat tulleet liian lähelle väitettyä UFO:a, koska joko aluksesta vuotaa radioaktiivisuutta tai ihminen on lähestynyt tietämättään aluksen käynnissä olevaa moottoria. UFO:jen radioaktiivisuus onkin niin vahvaa, että se tuhoaa pysyvästi laskeutumisalueen lähiympäristön kyvyn ylläpitää kasvillisuutta. Rauni-Leena Luukanen-Kilde ei koskaan kyseenalaista sitä, että miten joku aurinkokuntia ja rinnakkaistodellisuuksia läpikulkeva sivilisaatio voi olla niin huono eristämään omat avaruusaluksensa? En ole mikään rakettitieteilijä, mutta mielestäni alus, joka vuotaa radioaktiivista materiaalia vaikuttaa aika kömpelöltä rakennelmalta. Vai onko radioaktiivisuus harmitonta avaruusolioitten kehoille? Jos kyllä, niin miten näin kehittynyt sivilisaatio ei ole tajunnut, että sen tutkimusretket tuhoavat uniikkia paikallista luontoa, joka ei kestä moista? Sitä luulisi jostain 50-luvulta lähtien saapuneitten avaruusolioitten tajunneen, ettei planeettamme biologiset lajit kestä mitään radioaktiivisten aineitten pommitusta! Tässä kirjassa ei pohdita tällaisia aspekteja ollenkaan, mikä tekeekin koko teoksesta todella huonon, jopa jos on täysin valmis uskomaan salaliittoteorioihin ja avaruusolioihin.

Mutta miksi?

Kirjailijan mukaan koska sielut ovat olemassa, Ihmisen energiat vaikuttavat siihen, miten hän kuoltuaan kärsii elämänsä teoista, minkä tulkitsen tarkoittavan, että jos kaikki tietävät tämän, päättäjien auktoriteetti murenisi. Miksi totella valtion väkivaltamonopolia, jos tietää, että päättäjät joutuvat johonkin kosmiseen helvettiin? Kirjan koko ideologian pohja vaikuttaakin olevan jonkinlainen vapauden kaipuu. Jos otetaan kaikki väitteet avaruusolioista ja salaliittoteorioista pois kirjasta, tämä on yhden naisen tuskastunut valitus maailman epäoikeudenmukaisuudesta, sodista, rasismista, homofobiasta ja patriarkaalista.

Kuten edellä kuvasin, kirjailijan mukaan “vain tietyt” ihmiset saavat etuoikeuden kommunikoida avaruusolioitten kanssa ja tämä kommunikaatio muuttaa ihmiset osaksi poliittista etujoukkoa. Eli vaikka kuinka ihminen potee maailmantuskaa, niin hän voi lohduttautua sillä, että hän on UFO:jen suojeluksessa ja tulevaisuudessa hänestä tulee osa maailman eliittiä. Eli kirjailija on korvannut kristinuskon Jeesuksen lauseen siitä, että maailmanlopussa ensimmäiset (eliitti) ovat viimeiset ja viimeiset (köyhät) ovat ensimmäisiä (Luuk. 13:30), yhdistämällä Marxismi-Leninismin poliittisen etujoukkoteorian spiritualistisilla avaruusolioilla.

Kirjailijan maailmankuvan perusta onkin jonkinlaisessa hippianarkismissa, jossa halutaan samaan aikaan huipputeknologiaa kaikkien ihmisten käyttöön, että paluun luonnonmukaisempaan elämään, jossa valta oli hajautettua. Kuitenkin sen sijaan, että kirjailija olisi omaksunut vasemmistoanarkismin, hän omaksui ihmeellisen sekoituksen spiritismiä, UFO-kulttia ja juutalaisvastaisuutta.

Yhteenveto

Rauni-Leena Luukanen-Kilden ”Salatut maailmamme” on yksi huonoimmista UFO-kirjoista, joita olen tähän asti lukenut. Esimerkiksi Whitley Strieberin ”Ne ovat täällä” (1988) ei yritäkään olla mikään tieteellinen teos, vaan omakohtaiseen kokemukseen perustuva kertomus, joka on sentään jännittävää luettavaa. Tässä Luukanen-Kilden kirjassa ei ole jännitystä, vaan tylsyyttä. Hurjasta huutomerkkien käytöstä huolimatta, tässä kirjassa saat pääosin lukea kirjailijan kuvitteellisesta vakoilusta. Sitten hikisistä salaliittoteorioista ja pikkasen UFO:ista, mutta niissäkin ei ole mitään uutta tai edes uteliaisuutta, miten he toimivat? Sen sijaan kirjailija joskus antaa suoria vastauksia, mitä UFO:t haluavat, mutta ei kyseenalaista niiden haluja tai tekonologiaa? Jos uskoisin aidosti UFO:oihin, suhtautusisin niihin skeptisesti, koska mitä jos ne huijaavat ja oikeasti heidän tavoite onkin tappaa ihmiset hitaasti radioaktiivisuudella ja mielisaurauksilla? Esimerkiksi Jim Al-Khalilin ”Aliens: the world’s leading scientists on the search for extraterrestrial life” (2017) kirjassa kyseenalaistetaan aika vahvasti UFO-havaintoja, sekä pohditaan miten avaruusoliot ja avaruusmatkailu voisivat teoriassa toimia? Ainoa ongelma edellä mainitussa teoksessa on se, ettei se käsittele Luukanen-Kilden kaltaisen UFO-harrastajien uskonnollisia kokemuksia. Miksi jotkut ihmiset väittävät näkevänsä avaruusolioita, jotka vain tekevät seksuaalisia kokeita heihin, kun taas toiset väittävät muukalaislajien olevan jotain teosofian henkien kaltaisia toimijoita?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s