Minusta

Nimeni on Sami Leon Eerola, olen filosofian maisteri, jolla on sivuaineina kulttuuriperintötutkimus ja erikoistuminen ääriliikkeitten tutkimukseen. Luen laidasta laitaan, mutta erityinen kiinnostus on ideologioissa ja maailmankuvissa, erityisesti äärimmäisissä ideologioissa, kuten radikaalioikeistolaisuus ja jihadismi. Lukemiseni heijastaa tätä näkemystä.

Tieteelliset julkaisuni:

Helsingin yliopistossa suoritettu pro gradu tutkielmani 2021 Isänmaalliseksi kasvaminen Radikaalinationalistisen kansallismielisyyden kulttuurinen sosialisaatio:
https://helda.helsinki.fi/handle/10138/334706

Valtioneuvoston 2021 Ekstremistinen puhe verkossa ja uutismediassa -raportti, jossa toimin tutkimusavustajana äärioikeiston verkkomateriaalin keräilyssä ja analyysissä: https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/handle/10024/162949

Kandini äärinationalistisista mielikuvista: https://spektaakkeliyhteiskunta.wordpress.com/2018/05/12/suomi-iskee-ryhma-ja-kansanomaisten-mielikuvien-hyodyntaminen-poliittisessa-viestinnassa/

Muut somekanavani

Tykkää Facebook-sivustani, jotta saat viimeisimmät päivitykset: https://www.facebook.com/Spektaakkeliyhteiskuntablogi/

Tai seuraa Twitter-tiliä: @eerolasami

Tai Instagrammia: https://www.instagram.com/spektaakkeliyhteiskunta/?hl=en

1 Comment

  1. Facebook auttoi löytämään nämä sivut. Huh, minkä lukuurakan tekijä on tehnyt. Opiskeluiässä luin ehkä 5-6 kirjaa kuukaudessa joten jäin kauas Eerolan lukemisesta. Lukeminen on selvästi myöskin antanut tulosta artikkeleista päätellen. Niistä saa hyvän yleiskuvan kirjoista ja niiden aiheista. Jatkan mielelläni Eerolan lukemisen seuraamista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s